Menu

Home Vatenkantelaar op maat

Vatenkantelaar op maat

Vatenkantelaar

Wat doe je, wanneer bestaande vatenkantelaars niet helemaal aan je eisen voldoen? Juist: dan bouw je er zelf een, die precies hoog en sterk genoeg is, met bovendien een aantal features voor extra gebruiksvriendelijkheid. Zo kwamen we bij Indapp op het idee om custom vatenkantelaars aan te bieden. Net als met al onze producten en diensten, gaan we voor de allerbeste oplossing voor jouw specifieke situatie. Wij bouwen custom vatenkantelaars, stand-alone voor op een stapelaar of als voorzetapparaat voor de heftruck of takel. Bel ons voor de mogelijkheden op 0522 464 141.

Uit het vaatje tappen

Een vatenkantelaar is een hulpmiddel voor het leegschenken van vaten. Uiteraard hebben we het hier niet over biervaten, maar over vaten die worden gebruikt in de industrie. Denk aan olievaten en vaten voor zuren, basen en oplosmiddelen. Met een custom vatenkantelaar van Indapp kun je vaten van alle afmetingen en elk gewicht eenvoudig optillen en gedoseerd uitschenken. Dat is zowel beter voor je rug als voor de veiligheid op de werkvloer.

Speciale tech specs

Heb speciale technische specificaties voor je custom vatenkantelaar? Wij ontwerpen en bouwen naar jouw wensen. De hoogte en doorsnee van de te handlen vaten, montage-opties, elektrische of mechanische bediening: al jouw tech specs zijn door ons te customizen. De vatenkantelaars die wij produceren, voorzien we standaard al van een aantal unieke slimmigheden. Zo gebruiken we uitsluitend stalen klemschalen met veiligheidssluiting, in plaats van de meer gangbare spanbanden. Dat verkleint de kans op incidenten aanzienlijk.

Meer veiligheid

Naar onze mening zou in elke werkplaats of productieomgeving veiligheid voorop moeten staan. Naast voornoemde klemsluiting, bieden we de mogelijkheid om een instelbare kop in de vatenkantelaar te monteren. Kunststof vaten en vaten van afwijkende vorm kunnen hierdoor veilig worden gekanteld. Normaal gesproken is de kop, waar het vat als het ware in hangt, een slijtgevoelige kunststof ring. Deze wordt in de loop van de tijd dunner en vervormt, waardoor het vat eruit kan vallen. Los van de risico’s voor jou of je collega’s, kan het erg vertragend werken wanneer een vat uit de vatenkantelaar schiet en alle vloeistof over de werkvloer uitvloeit. Met een instelbare kop, die je telkens iets strakker kunt zetten, vergroten we zo de veiligheid van jouw vatenkantelaar.

Custom vatenkantelaar bij Indapp bestellen

Wanneer je bij ons een custom vatenkantelaar bestelt, maak je gebruik van de voordelen van Indapp. Onze vakmensen leveren altijd zeer sterke producten, geschikt voor heavy duty. Om deze claim te onderstrepen, geven we je maar liefst 5 jaar garantie op materiaal en constructie. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij je custom vatenkantelaar binnen 24 uur leveren. Bovendien staan we bekend om het uitschrijven van offertes op maat met gunstige prijzen. Heb je ook het plan opgevat om een custom vatenkantelaar te laten maken, neem dan vandaag nog contact met ons op via telefoonnummer 0522 464 141.

Waarom kiezen voor Indapp

bel nu