Menu

Home Hijsarm

Hijsarm

Wilt u een hijsarm kopen, zodat u lange bundels hout, buizen of staalprofielen kunt transporteren? Dan bent u op de juiste website terecht gekomen. Wij verkopen verschillende soorten hijsarmen die zware lasten aan kunnen. De hijsarmen worden snel en gemakkelijk op de vorken van een heftruck geschoven. Een hijsarm van Indapp staat gelijk aan een zeer hoge kwaliteit. U kunt de hijsarmen bekijken in de webshop. Bent u van plan om een hijsarm te kopen, maar wilt u nog meer weten? Lees dan verder voor meer infomatie op deze pagina.

hijsarm

Vast in lengte of uitschuifbare hijsarm

In de collectie vindt u hijsarmen die vast in lengte zijn, maar ook uitschuifbare hijsarmen. De ene hijsarm kunt u in hoogte verstellen en de andere hijsarm hijst een gewicht tot wel 25.000 kilogram. De belangrijkste kenmerken staan veremeld in de webshop, zodat het voor u meteen duidelijk is waar de hijsarm voor dient. Naast de verschillen zijn er ook overeenkomsten. Alle hijsarmen van Indapp zijn namelijk voorzien van een gecertificeerde wartelhaak en D-sluiting.

Standaard hijsarmen en custom build

Indapp produceert, ontwikkelt en levert voorzetapparaat voor zowel magazijntrucs als vorkheftrucks. De standaard hijsarm wordt binnen één week uit voorraad geleverd. Ook voor custom build (maatwerk) luistert Indapp goed naar de wensen van zijn klanten bij levering en het product. Bij Indapp is de kwaliteit van een product erg belangrijk. De kwaliteit komt terug in de sterke, betrouwbare en robuuste producten met een lange levensduur. Wij kunnen u ook helpen met een kantelbak of kiepbak.

Hijsarm van uitstekende kwaliteit

De gecertificeerde wartelhaak en D-sluiting zorgen voor een uitstekende kwaliteit bij onze hijsarmen. Als u een hijsarm wilt kopen, wacht dan niet langer. Wij zijn erg flexibel en leveren de standaard producten binnen één week. Ook doet Indapp er alles aan om maatwerk producten zo snel mogelijk te leveren. Heeft u interesse in een hijsarm? Bestel dan nu bij Indapp en ontvang binnen één week het product. De producten van Indapp hebben een lange levensduur. Voldoet het product niet aan de eisen? Dan kunt u terug vallen op de vijf jaar garantie. Wilt u nog meer weten over de hijsarm? Bel ons op 0522-464141 of stuur een mail naar info@indapp.eu.

Waarom kiezen voor Indapp

bel nu