Menu

Home Kiepcontainer

Kiepcontainer

Wilt u een kwalitatief uitstekende kiepcontainer kopen die geschikt is voor de heftruck? In de kiepcontainers van Indapp kunt u al uw afval kwijt. Het verplaatsen van onze kiepcontainer gaat gemakkelijk en snel met een heftruck. Indapp beheerst het volledige proces; van de ontwikkeling tot de productie en de levering van de kiepcontainer. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Klik op de onderstaande afbeelding om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

kiepcontainer

Hoogwaardige kwaliteit van de kiepcontainer voor de heftruck

De kiepcontainer voor de heftruck kenmerkt zich in de hoogwaardige kwaliteit. Bij de aankoop weet u daardoor zeker dat u een duurzaam product koopt. Ook vinden wij het belangrijk om een zeer goede service te bieden aan onze klanten. Bij de verkoop van onze kiepcontainers geven wij u daarom altijd standaard 5 jaar garantie. Daardoor bent u te allen tijde verzekerd van een kiepcontainer van hoge kwaliteit. Het onderscheidend vermogen van Indapp ten opzichte van de concurrentie wordt hiermee gemaakt.

De voordelen van de kiepcontainers van Indapp

De kiepcontainers van Indapp brengen verschillende voordelen met zich mee. Allereerst zorgt het werken met een kiepcontainer voor een schone werkplaats. Al het afval kan eenvoudig en snel in de bak worden gegooid. Mocht de container vol zitten, dan kunt u deze eenvoudig verplaatsen met een heftruck om de kiepcontainer te legen. Wij hebben voor u de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

  • Een kiepcontainer is duurzaam
  • Al het afval kan gemakkelijk en snel worden opgeruimd; schone werkplaats
  • Makkelijk te verplaatsen met een heftruck
  • 5 jaar garantie

Op maat gemaakte kiepcontainer voor de heftruck bestellen?

Het hoge serviceniveau komt niet alleen tot uiting in de lange garantietijd. Wij willen de inrichting van onze kiepcontainers ook zo optimaal afstemmen op de wensen en behoeften van onze klanten. Wij bieden daarom niet alleen standaard kiepcontainers aan. U kunt bij ons ook een kiepcontainer op maat bestellen. In overleg kunnen we dan samen kijken naar de ideale maten en kleuren. Elke kiepcontainer is uitstekend met een heftruck te verplaatsen.

Kiepcontainer bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u van plan om een kiepcontainer bij Indapp te bestellen? Goede keuze! Veel klanten gingen u tot grote tevredenheid voor. Als u op de afbeelding op deze pagina klikt, dan komt u bij de productenpagina terecht. Wilt u meer informatie over de kiepcontainer? Neem dan contact met ons op via 0522-464141, of mail naar info@indapp.eu. Zo kunnen wij de aankoop van uw kiepcontainer heftruck samen tot een groot succes maken! Wij kunnen u ook helpen bij een kantelbak.

Waarom kiezen voor Indapp

bel nu