Menu

Home Hijsjib kopen? Bekijk onze hijsjibs!

Hijsjib kopen? Bekijk onze hijsjibs!

Bent u op zoek naar een hijsjib? Dan bent u bij Indapp aan het juiste adres. Wij ontwikkelen, produceren en leveren hijsjibs van zeer hoge kwaliteit. Kortom: wij beheersen het totale proces rondom de verkoop van een hijsjib. Doordat wij het totale proces in eigen beheer hebben, kunnen wij in alle fases voor het hoogst haalbare gaan. U bent daardoor verzekerd van producten uit het hoogste segment van de markt. Dit kunt u onder andere merken aan het duurzame materiaal en de hoogwaardige constructie van de jib. Klik op de onderstaande afbeelding om onze hijsjibs te bekijken.

hijsjib

 

De voordelen van onze hijsjibs

Bij Indapp bent u verzekerd van hoogwaardige producten. Zo staat onze hijsjib bekend om de duurzaamheid. Wij zetten onze jarenlange ervaring in om deze duurzaamheid in de hijsjibs terug te laten komen. Daardoor kunnen wij een zeer lange levensduur garanderen. En mocht er onverhoopt toch wat mankeren aan de hijsjib, dan kunt u altijd terugvallen op de jarenlange garantie. Bij ons krijgt u namelijk te allen tijde vijf jaar garantie op uw aankoop. Dat maakt Indapp uniek in deze branche.

Uitstekend te bevestigen aan de vorken van een heftruck

Naast de hierboven genoemde voordelen, zijn onze hijsjibs ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunt u de jib eenvoudig bevestigen aan de vorken van een heftruck. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verschillende wensen en behoeften. Wilt u bijvoorbeeld een hijsjib kopen met vaste lengtes, of bent u toch op zoek naar een uitschuifbare jib? In beide gevallen kunnen wij u uitstekend helpen. Verder hebben wij ook trekhaken en lasthaken voor de heftruck. Bij Indapp bent u altijd verzekerd van jibs met gecertificeerde haken en D-sluiting.

Hijsjib kopen? Indapp helpt u graag!

Wilt u een hijsjib kopen van hoge kwaliteit? Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, bent u dan bij Indapp aan het juiste adres. Heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers hebben veel kennis over en ervaring met de hijsjibs. Daardoor kunnen zij u uitstekend helpen. U kunt ons zowel telefonisch (0522-464141) als per mail (info@indapp.eu) uitstekend bereiken als u vragen hebt over onze hijsjib.

Waarom kiezen voor Indapp

bel nu