Menu

Home Kraanarm

Kraanarm

Bent u op zoek naar een kraanarm voor zware lasten? En hecht u veel waarde aan kwaliteit? Stop dan verder met zoeken, want Indapp staat voor kwaliteit. De kraanarmen die wij aanbieden zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast hebben de producten standaard vijf jaar garantie. Wilt u een kraanarm kopen? Bekijk dan onze producten in de webshop. Bij de producten zijn korte omschrijvingen toegevoegd met de belangrijkste kenmerken. Wilt u toch nog meer weten over de kraanarmen van Indapp? Lees dan meer op deze pagina.

kraanarm

Gecertificeerd wartelhaak en D-sluiting

Ook kraanarmen zijn er in verschillende soorten en maten. Bij Indapp zijn alle kraanarmen voorzien van een gecertificeerde wartelhaak en D-sluiting. Een D-sluiting is simpelweg gezegd een sluiting in een vorm van een D. Oftewel, u bent verzekerd van een betrouwbaar en kwalitatief goed product als u bij Indapp koopt. Mocht de kraanarm toch niet meer voldoen aan de eisen, dan kunt u altijd terug vallen op de vijf jaar garantie van de producten.

Diversiteit aan kraanarmen

We hebben verschillende soorten uitschuifbare kraanarmen in onze collectie. Ook kunt u bij Indapp terecht voor kraanarmen die vast in lengte zijn. De kraanarmen hebben meerdere haakposities. Verder kunt u sommige kraanarmen ook in hoogte verstellen. Een voorbeeld hiervan is de IHKA-V-2650 kraanarm met vijf hoogte verstellingen. Op zoek naar een kraanarm waarmee u 25.000 kilogram kunt hijsen? Bekijk dan eens de Heavy Duty varianten in de webshop. Wij kunnen u ook helpen met een kantelbak of kiepbak.

Kraanarm kopen bij Indapp

Bent u op zoek naar hoogwaardige kraanarmen? Dan bent u bij Indapp op het juiste adres. Indapp staat ook voor flexibiliteit. Alle standaard producten worden binnen een week geleverd. Wilt u en maatwerk product kopen? Wij leveren maatwerk zo snel mogelijk. Indapp doet er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Bij Indapp koopt u een kraanarm van hoge kwaliteit en dit uit zich ook in de lange levensduur van de producten. Ook de vijf jaar garantie van Indapp zorgt voor meer zekerheid bij het kopen van een kraanarm. Wilt u toch nog meer weten voordat u een kraanarm aanschaft? Mail dan naar info@indapp.eu of bel ons op 0522-464141.

Waarom kiezen voor Indapp

bel nu