Menu

Home PGS 15-opslag

PGS 15-opslag

Heb je binnen jouw bedrijf te maken met milieu- en of brandgevaarlijke stoffen? Dan is het belangrijk deze op te slaan volgens PGS 15-richtlijnen. Voor opslagsystemen voor gasflessen, spuitbussen, verf en chemicaliën zit je goed bij Indapp. Wij leveren brandwerende mileuveilige opslagsystemen voor de opslag van o.a. klasse 3-stoffen, evenals milieu opslagcontainers, gasflessenopslagen, verfkluizen, vatenopslagen, IBC opslagen, enz. Ook voor opslag van radioactief beladen materiaal zijn wij je gespecialiseerde partner. Alle opslagsystemen bouwen we naar jouw specificaties. Neem contact met ons op voor advies en maatwerk, zodat je altijd aan de PGS 15-opslagnormen voldoet.

Bel ons voor PGS 15-opslag op 0522 464 141.

Heb ik PGS 15-opslag nodig?

Wij bedienen de meest uiteenlopende bedrijfs- en industrietakken met PGS 15-opslagsystemen. Vanzelfsprekend leveren we veel aan de chemische industrie, maar er zijn nog veel meer branches waar met vloeistoffen en gassen wordt gewerkt. De vuistregel is: ieder bedrijf dat met milieu gevaarlijke stoffen werkt, komt in aanmerking voor PGS 15-opslag.

Onze expertise

Bij Indapp zijn we gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van PGS 15-opslag. Bij ons kun je rustig aankloppen voor het zwaardere werk. Aan de hand van jouw wensen en specificaties, zorgen we voor een optimale benutting van de beschikbare ruimte. We plaatsen het opslagsysteem op de meest praktische manier in je magazijn of werkplaats, zowel binnen als buiten, zodat je zo veel mogelijk ruimte overhoudt voor bedrijfsactiviteiten. Een voorbeeld van maatwerk dat we geleverd hebben, is een brandwerend opslagsysteem voor een Waalse overheidsinstelling. Speciale wensen in dit project waren een korte loopafstand voor medewerkers en een koppeling met het alarmsysteem. Benieuwd hoe we dit opgelost hebben? Bekijk de foto’s en ons verslag op de projectpagina.

Nu PGS 15-opslag regelen

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn met maatwerk in PGS 15-opslag, is telefonisch contact het beste begin. In een vrijblijvend gesprek brengen we in kaart wat jouw opslagbehoefte is en stellen we randvoorwaarden op. Geen klus is te groot, geen wens is te gek. Na het gesprek werken we het plan uit en komen we spoedig bij je terug met een offerte. Hebben we een go, dan gaan we aan de slag. Is het opslagsysteem klaar, dan komen we deze met de grootste vakkundigheid bij jou op de zaak installeren. Benieuwd hoe we de veiligheid voor jouw bedrijf efficiënt kunnen waarborgen met PGS 15-opslag? Bel ons geheel vrijblijvend op 0522 464 141.

Waarom kiezen voor Indapp

bel nu