Menu

Home Kiepbak

Kiepbak

Zoekt u een kiepbak voor uw heftruck waarin u al het afval kunt gooien? En die u het liefste vervolgens met een heftruck kunt verplaatsen? Dan kunt u nu uw zoektocht staken. De kiepbakken van Indapp bevinden zich in het hogere segment. Bij Indapp verkopen wij dan ook alleen producten van hoge kwaliteit. Wij beheersen het volledige proces, van ontwikkeling tot productie en levering. Een groot voordeel is dat onze kiepbak uitstekend met een heftruck te verplaatsen is. Bestel snel in de webshop door op onderstaande afbeelding te klikken!

kiepbak 

Hoge kwaliteit kiepbakken bij Indapp

Hoge kwaliteit en een uitstekend serviceniveau. Dat is waar de kiepbakken en de werkwijze van Indapp zich in kenmerken. Dankzij de uitstekende ervaringen met de kiepbak kunnen wij u een hoge kwaliteit garanderen. Dit wordt nog eens extra benadrukt met de langdurige standaard garantietijd van 5 jaar. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren met uw kiepbak, dan zorgen wij ervoor dat de problemen snel worden verholpen. Deze zaken zorgen voor het onderscheidend vermogen van Indapp.

De positieve eigenschappen van onze kiepbak voor de heftruck

Naast de hoge kwaliteit en de goede service beschikt de kiepbak over nog meer positieve eigenschappen. Zo zorgen onze kiepbakken ervoor dat u kunt werken in een nette werkplaats. Al het afval kan in de kiepbak worden gegooid en vervolgens met een heftruck worden verplaatst. De positieve eigenschappen van de kantelbak in combinatie met de heftruck op een rijtje:

  • Altijd een nette werkplaats
  • Al uw afval kan in de kiepbak worden gegooid
  • Uitstekend verplaatsbaar met een heftruck
  • Een kiepbak is een robuust product

Kiepbak op maat en in combinatie met een heftruck

Naast kwaliteit en service willen wij u ook een zo hoog mogelijk gebruiksgemak bieden. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden bij Indapp. Naast de standaard kiepbakken kunt u ook een kiepbak op maat bestellen. Alle varianten zijn uitstekend. Zo is het mogelijk om zaken als de maten en de kleuren te bepalen. In een persoonlijk gesprek kunnen wij hier samen naar kijken. Op deze manier kan er voor u de ideale kiepbak op maat worden gemaakt. U kunt ook terecht bij ons voor een kantelbak.

Betrouwbaar uw kiepbak bestellen voor de heftruck

Wilt u een kiepbak bestellen die u uitstekend met een heftruck kunt verplaatsen? Ga dan naar snel naar de productpagina. Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0522 – 464141. Ook kunt u ons mailen via info@indapp.eu. Samen maken wij de aankoop van uw kiepbak heftruck tot een groot succes!

Waarom kiezen voor Indapp

bel nu