Vatenheffer

Indapp is wereldwijd specialist in voorzetapparatuur voor heftrucks, waaronder de vatenheffer. Onze nieuwe serie vatenheffers is de ideale oplossing voor vatenhandeling. Met de veelzijdige heffers van Indapp kun je snel kunststof en stalen vaten opnemen, heffen en transporteren. Dat is belangrijk wanneer u het beste rendement uit uw bedrijf wilt halen.

vatenheffer

Een vatenheffer uit ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse vatenheffers voor stalen-, kunststof- en open topvaten. Deze heffers zijn weer verkrijgbaar in verschillende typen, waaronder:

  • VHU
  • VHU-VL
  • FK-ST
  • FK-K

Alle typen zijn weer verkrijgbaar in diverse afmetingen. Op aanvraag kunnen deze geleverd worden in een RAL-kleur naar keuze. Deze kleuren vindt u hier.

Veiligheid

Bij het ontwikkelen van deze vatenheffers is voornamelijk gedacht aan veiligheid. Veiligheid voor zowel de vaten als de mensen die er mee werken. De vaten die u wilt heffen worden door de brede bekken voor ondersteuning van de vatrand niet beschadigd. Daarnaast kunnen de vaten dankzij de automatische ver- en ontgrendeling niet meer vallen tijdens het rijden.

Sterke producten met een lange levensduur

Met sterke, onderhoudsarme producten met een lange levensduur staat Indapp voor kwaliteit. Daarnaast staan wij, door het tegemoet komen aan de wensen van de klant ook voor flexibiliteit. Naast vatenheffers produceren wij ook kantelcontainers, schepbakken, kraanarmen, schuivers, vegers en strooiers. Bent u op zoek naar systemen voor veilige opvang en opslag? Ook dan kunt u bij ons terecht. Bestelt u een standaardproduct, dan heeft u deze binnen één week binnen. Naast standaard producten bieden wij ook maatwerk. Deze producten leveren wij zo snel mogelijk. En om de kwaliteit te waarborgen krijgt u op alle producten standaard 5 jaar garantie.

Een vatenheffer bestellen

Wilt u een vatenheffer kopen bij Indapp? Wij adviseren u graag over de beste oplossing. Uiteraard is het ook mogelijk om een heffer op maat te laten maken. Zo hebben wij voor elk logistiek probleem een passend product. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over maatwerk. Dit kan door te bellen naar 0522 464141 of een e-mail te sturen naar info@indapp.eu. Wij zijn graag uw adviseur op het gebied van een vatenheffer voor uw heftruck. Bekijk onze mogelijkheden met onder andere een kiepbak of een kantelbak.